Ziua Internațională a Asistenţilor Medicali – 12 Mai 2021

          La multi ani , cu ocazia Zilei Internaţionale a asistentului medical.
       Cu ocazia Zilei Internaţionale a asistentui medical, ne revine deosebita plăcere de a ne adresa tuturor colegilor, atât celor care îşi defăşoară activitatea în cadrul IMSP AMT Centru”, cât şi celor care muncesc în Republica Moldova sau în străinătate.
      În urmă cu 122 ani, Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali a decretat ca, ziua de naştere a lui Florence Nightingale – 12 mai, să devină Ziua Internaţională a asistenţilor medicali din întrealume. În acest fel, memoria, valorile şi realizările lui Florence vor rămâne condiţii sine qua non care trebuiesc îndeplinite de cei care doresc să acceadă la o profesie în acest domeniu.
      Viața unui asistent poate fi descrisă oricum dar nu plictisitoare, nicio zi nu seamană cu alta, nici un caz cu un altul. Fiecare dintre dumneavoastră a fost mânat în această profesie de diferite motive: personale, profesionale, financiare, legate de siguranța locului de muncă sau poate doar de dragostea față de oameni. Deşi paleta motivaţională a fost şi rămâne diversă, suntem convinși că fiecare dintre dumneavoastră, acolo unde îşi desfăşoară activitatea, îşi va împlini menirea şi destinul! În încheiere urăm un sincer La mulţi ani! tuturor asistenților medicali şi în special, celor pe care îi avem în echipa IMSP AMT Centru !

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *