Diplome de onoare pentru AMT Centru: „Pentru calitate înaltă a serviciilor medicale și exemple de bună practică”

Profesionalismul și performanțele AMT Centru au fost apreciate de Primăria municipiului Chișinău. Primarul general, Ion Ceban, a acordat instituției medicale diplome de onoare cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului.
Instituția a fost apreciată pentru “Contribuție la modernizarea sistemului de sănătate din municipiul Chișinău, calitatea serviciilor medicale și exemple de bună practică”.
,,Vă mulțumesc, dragi lucrători medicali, pentru profesionalism și abnegație. Ne dorim ca, până în 2030, să modernizăm toate instituțiile medico-sanitare publice din municipiu și să le dotăm cu echipamente medicale moderne. Este un lucru posibil, și îl vom realiza împreună”, a menționat Ion Ceban.
Boris Gîlca, șeful Direcției Generale Asistență medicală și Socială, le-a mulțumit lucrătorilor medicali pentru grija față de sănătatea populației municipiului Chișinău.
,,Sănătatea nu este doar un obiectiv, este un proces continuu de responsabilitate a autorităților, a lucrătorilor medicali, dar și a populației. Vă mulțumim pentru că vă îndepliniți munca, stimați colegi”, a notat Boris Gîlca, șeful Direcției Generale Asistență medicală și Socială.
Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este marcată, anual, în a treia duminică a lunii iunie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *