Pacienții cu boli cronice, îndemnați să completeze un chestionar cu privire la starea de sănătate și nevoile informaționale din perioada COVID-19

Direcția generală asistența medicală și socială solicită pacienților cu boli cronice și comorbidități să completeze un chestionar cu privire la actuala stare de sănătate și nevoile informaționale din timpul pandemiei COVID-19.

Autoritatea în sănătate precizează că scopul chestionarului este înțelegerea nevoilor pacienților în legătură cu sănătatea personală și efectele COVID-19. Ulterior, în baza chestionarului, vor fi dezvoltate recomandări de politici de sănătate publică pentru un mai bun management comunicațional al situaţiilor de criza, cu informații și mesaje specifice formulate pentru populație.

Chestionarul este anonim și nu implică divulgarea datelor cu caracter personal. Completarea chestionarului durează 2-3 min.

Pentru completare, accesați aici:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=lP91K-XMbEyisCIiw_5j8RSW122pzsBIluKJuRcvoY9UOUcxRkhJQkRHTUFBWktaTVVPOFFLUUJIRCQlQCN0PWcu

Vă mulțumim frumos pentru participare și expunere!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *